Confiança mútua

Per què pots confiar en NDAVANT? Són moltes les raons que donen els usuaris dels nostres serveis. Però volem destacar aquelles en les que formem el millor equip amb proveïdors i usuaris.

Experiència i compromís

A NDAVANT operem en les nostres àrees d’activitat des de fa més de 30 anys.
Des del primer dia ens hem compromès per prestar uns serveis d’alta qualitat, i la nostra trajectòria ens ha permès anar millorant processos, implementar suggeriments realitzats pels nostres usuaris, triar els millors proveïdors i assolir un nivell d’eficiència i control dels nostres protocols que ens situa com a líders dels sector.

Aliances

NDAVANT creix per la responsabilitat i bon treball dels seus col·laboradors. Algunes de les aliances que ens fan forts són aquestes:
Venda de proximitat directa

Treballem amb la venda de proximitat, això és, la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia i/o resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que es realitza en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària, per part dels productors o agrupacions de productors agraris.

La Fageda - Proveïdor de confiança a menjadors escolars

La Fageda és un proveïdor de confiança amb el que compartim el compromís per les finalitats socials. El reconeixement popular dels seus productes és el millor aval per una feina bet feta i una qualitat superior. Cap de les seves matèries primeres conté gluten i, per tant, garanteixen l’absència d’al·lergens no declarats, en no existir perill de contaminació directa ni creuada.  Parlar de La Fageda és parlar de seguretat.

Fruites Claramunt

Claramunt són fruites i productes de l’hort que sabem propers, frescos i amb alts estàndards de qualitat. A més, confiant l’alimentació dels nostres nens a gent de la nostra terra, contribuim a un comerç just i equitatiu.

stockdecarns
romeu
Alimentació Masgrau
ferrer
confex

Certificacions

NDAVANT es troba homologada amb diversos segells que avalen objectivament i per part d’organismes oficials la qualitat dels nostres processos.
Ndavant Serveis Educatius - Menjadors escolars - Certificació de Qualitat 14001

Certificat UNE EN ISO 14001:2004 al Sistema de Gestió Ambiental.

Ndavant Serveis Educatius - Menjadors escolars - Certificació de Qualitat 9001

Certificat ISO 9001:2008 al Sistema de la Gestió de la Qualitat.

Ndavant Serveis Educatius - Menjadors escolars - Certificació de Qualitat OSHAS 18001

Certificat OSHAS 18001:2007 al Sistema de Gestió de la Seguretat i la Salut Laboral.

Valoració Clients

Les enquestes de satisfacció dels usuaris de NDAVANT ens indiquen que la percepció dels nostres serveis és molt bona. A més, aquest alt grau d’assoliment és mantingut en el temps, amb una nota de 8,97 de promig l’any 2012 i un 8,05 el 2013. Això ens indica que anem pel bon camí i ens anima a seguir-nos esforçant per arribar més lluny.

  • Neteja80%

  • Lleure Educatiu100%

  • Restauració80%

  • Manteniment90%

  • PROMIG NDAVANT88%

Atenció al Consumidor

Posem el nostre centre d’atenció en les persones i és per això que tenim cura d’atendre als consumidors amb criteris d’excel·lència. Volem donar resposta de principi a fi a les inquietuds dels nostres usuaris. No només som receptius per resoldre dubtes, sinò també proactius a la nostra tasca d’acompanyar els usuaris i aportar-los valor.