NDAVANT som un equip humà al servei de les persones. Treballem en distintes àrees, com són el menjar / nutrició, el lleure educatiu i la neteja, amb un objectiu comú: que AVANCEM JUNTS.

NDAVANT som una organització amb experiència de més de 30 anys i prestigi a la prestació de serveis a comunitats. Organitzem i formem equips de professionals amb una idea molt clara: donar-te el millor servei. NDAVANT som els que ens veus fent la teva vida més fàcil, però també ets tu.


Som més que treballadors

El nostre equip

Et volem conèixer i parlar amb tu

L'Aniol prepara la carn

CUINER


Els professionals de la cuina de NDAVANT segueixen escrupolosament els protocols establerts per no incórrer en riscos. La formació i el control continu, en diversos àmbits, fan que el procés de cuinat estigui controlat de principi a fi.

Fan les comandes a proveïdors de plena confiança, a partir de menús realitzats per dietistes i deixant-ne constància. La traçabilitat de tot el procés és un dels nostres pilars.

Sempre he de parlar amb la Joana. Li costa menjar, li he d'explicar contes, però al final sempre em treu un somriure.

El Lluc està recollint la verdura que demà menjarà la Núria

PAGÈS DEL BAIX LLOBREGAT


Els proveïdors són part essencial de la nostra comunitat. Totes les empreses, entitats i professionals amb qui treballem a NDAVANT han sigut homologats i compleixen rigorosament els requeriments que marquen els nostres protocols de qualitat i seguretat. Això inclou el control d’al·lergens i intoleràncies alimentàries, la correcta gestió de residus, l’educació en valors…

Saben que fem una avaluació constant del nostre equip de proveïdors, però el que és més important: saben que tots els seus esforços tenen els millors destinataris: vosaltres.

M'agraden els meus horts, és la meva vida, veure com creixen les verdures.

El Marc està explicant un conte i els nens el miren embadalits

MONITOR DE LLEURE


Els monitors de menjador i de lleure no són només acompanyants. Són l’exemple on els nens veuen reflectits uns valors i una forma de comportar-se a la vida. L’optimisme, la solidaritat, la iniciativa i la voluntat de fer sentir bé als altres s’encomanen i creen un ambient favorable a aprendre i a relacionar-se.

Els monitors són titulats i segueixen les pautes del projecte educatiu establert amb cada centre. Són l’ànima de NDAVANT!

Sempre he tingut molta imaginació, però les respostes i ocurrències dels nens sovint em provoquen riallades!

L'Alícia està triant menús que aportin les energies i nutrients necessaris

DIETISTA


Com a experts en alimentació, un dels nostres focus és tenir cura dels nostres usuaris mitjançant una correcta nutrició. Un complet equip d’especialistes dissenya els menús i comprova per cada producte quins són els ingredients.

No hi ha prou amb l’etiquetatge. En cas de dubtes per possibles al·lergens o altres riscos, parlem amb els proveïdors i exigim una declaració responsable.

Tinc dos nens i sé com és d'important la nutrició perquè creixin sans.

El Jan s'estima molt l'Aniol, el cuiner

NEN


Les nenes i nens són l’alegria de NDAVANT. Són el motiu pel que fem la nostra feina amb satisfacció. I pel qual posem tota la cura per veure’ls crèixer sans i feliços.

De tant en tant, la mascota de NDAVANT visita els menjadors i fa que la gresca s’escampi entre la canalla. És un ós de color blau que els explica coses sobre el menjar i sobre com han de comportar-se per ser bons nens.

Jo de gran vull ser cuiner i sortir a la tele!

La Montse està satisfeta d'haver-nos triat

MARE


Els pares i professors són la part més participativa de tot l’equip. Volen estar informats i volen fer els seus suggeriments. Coneixen les persones de NDAVANT a qui poden adreçar-se i tenen les nostres portes obertes de bat en bat.

Sabem que el projecte NDAVANT es complementa i creix amb les aportacions de les AMPA, dels directors de les escoles i dels responsables en general dels centres. Fem plans personalitzats amb ells, adaptant-nos a cada necessitat, i afegim tota l’experiència i rigor que ens han donat els anys i altres escoles.

A l'AMPA hem discutit moltíssim el tema de qui es fa càrrec del servei de cuina. Ara estic convençuda de què hem pres una bona decisió.

La Francisca és una experta en higiene

SERVEI DE NETEJA


L’experiència és un grau, però també la formació. El personal de neteja de NDAVANT combina ambdues amb excel·lents resultats.

També la motivació, que ve de la vista posada en els destinataris: nens, veïns i finalment amics que faran vida en aquest entorn higiènic fent-lo el seu espai de jocs o de feina.

No puc estar-me quieta. Tant a casa com al treball, he de deixar-ho tot net com una patena.

El Marcos és un nexe comú per tots

SUPERVISOR


Els caps de servei o supervisors són una figura clau i propera per mantenir la qualitat del servei dintre del marc de seguretat i eficàcia establert per les nostres directrius. A més, ajuden a posar en marxa un procés de millora contínua.

Són gent que es mouen aquí i allà, escoltant tothom i resolent per donar resposta a totes les inquietuds.

No només es responsabilitzen de la inspecció i supervisió constant del servei, sinò també que aquest s’adeqüi a les especificacions acordades amb vosaltres: les escoles i comunitats.

Són moltes hores de parlar amb uns i altres, però sóc feliç quan veig que tot funciona com un rellotge.