Educació nutricional


Som experts en nutrició i això significa que els teus nens creixeran forts i saludables, seguint les pautes del nostre assessorament especialitzat i l’execució curosa del nostre gran equip: proveïdors i cuiners.
El nostre equip de dietistes i nutricionistes elabora uns menús variats i complets, que aporten tota l’energia i nutrients necessaris per una vida sana i activa.
Les indicacions d’aquest equip no es dirigeixen només als cuiners, sinò a tots qui intervenen al procés: des de la selecció i bon ús de les càmeres de refrigeració i congelació, fins a la mesura de variables com són la temperatura o la calibració de balances, passant pel transport. Són, per tant, instruccions de treball precises i que conformen un protocol que tothom segueix.
Posem una especial atenció al control d’al·lèrgens i intoleràncies, perquè sabem que et preocupa que els teus nens estiguin en les millors mans. I sabem que pots confiar en les nostres.
 • Receptes

  Els especialistes en nutrició de NDAVANT confeccionen les receptes atenent a les característiques dels productes que ens proporcionen els nostres proveïdors. Volem i exigim el millor.
  Aquestes receptes incorporen els elements nutricionals adequats per al dia a dia, sent variats durant la setmana per oferir un ventall alimentari que agradi els nens i aporti tot allò indicat per un estil de vida saludable.
 • Dieta mediterrània

  Els estudis han demostrat que la dieta mediterrània, basada en el consum freqüent de verdures, llegums, fruites, cereals, pa i oli d’oliva, és especialment beneficiosa per la salut.
  Tenint tant a prop excel·lents proveïdors i unes matèries primeres de primer nivell, aprofitem els hàbits alimentaris de la nostra tradició per nodrir als qui seran el futur: els nostres fills.
  Seleccionem amb cura qui ens serveix els nostres productes bàsics i els envasats. La nostra filosofia és la mateixa que pots tenir a casa quan vols la millor qualitat per la mainada.
 • Activitats

  Eduquem els nens en els costums de taula i alimentació. El personal que els acompanya a l’hora de dinar es preocupa d’inculcar-los amb gràcia els hàbits que han d’aprendre per tal de repetir-los quan siguin grans.
  A més, la mascota de NDAVANT, un ós de grans dimensions i simpatia desbordant, visita les escoles periòdicament i explica els nens coses sobre el menjar, els bons comportaments i la feina dels agricultors per portar als seus plats uns aliments tant bons.