Jornada Gastronòmica d’Hongria als menjadors escolars Ndavant

Manualitats sobre Mèxic al menjadors escolars Ndavant
22 de Febrero de 2017

Jornada Gastronòmica d’Hongria als menjadors escolars Ndavant

Jornada gastronòmica Hongria -Menjadors escolars Ndavant a Barcelona

Nova jornada gastronòmica per educar els infants als menjadors escolars Ndavant: fem cuina tradicional d’Hongria!

Divendres 31 de març és la data en què tots els menjadors escolars gestionats per Ndavant gaudiran d’una Jornada Gastronòmica dedicada a Hongria. Novament, l’objectiu és donar a conéixer els alumnes les peculiaritats de la cultura i de la cuina d’altres països, mitjançant jocs i activitats durant el temps del migdia, i plats típics del país.

La jornada gastronòmica se suma a les anteriors, dedicades a Mèxic, Alemanya, Itàlia, Japó, la Índia i França. En totes les ocasions, els menús són adaptats als gustos dels més petits i aposten pels ingredients de qualitat, emmarcats en la cura que des dels menjadors Ndavant posem en la nutrició infantil.

El menú que homenatja Hongria consistirà en:

 

  • Primer plat: Lecsó (pisto hongarès)
  • Segon plat: Gulash (estofat amb vedella)
  • Postres: Mil fulls de crema

 

Per aconseguir una immersió en la cultura hongaresa, els diferents centres educatius faran activitats al temps del migdia relacionades amb el país.

Per l’ocasió, hem preparat uns cartells informatius sobre la jornada on surt la mascota dels menjadors escolars Ndavant, el Gepelin.

I és que ens ha sortit viatger, el Gepelin i no perd ocasió de recórrer el món per tastar plats i després poder donar-los a conèixer als infants.

Coneixem plats típics i cultures des del menjador escolar!

 

Jornada gastronòmica sobre Hongria -Menjadors escolars Ndavant a Barcelona

 

Cuines i menjadors escolars Ndavant - Barcelona


Also published on Medium.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *