Què fem


A NDAVANT som professionals de la gestió de cuines, menjadors, cafeteries i projectes “claus en mà”. La nostra especialitat? Els menjadors escolars i de col·lectius.

Què trobaràs a NDAVANT?

  • CUINA SALUDABLE: dissenyem dietes equilibrades i nutricionalment adequades. Contribuïm al benestar dels nostres usuaris amb productes naturals i cuina tradicional amb la base del nostre oli d’oliva.
  • ADAPTADA A CADA COL·LECTIU: fem projectes específics per cobrir cada necessitat, incloent dietes concretes per motius de salut, religiosos o intoleràncies. Ens adaptem al teu centre.
  • ALIMENTS DE QUALITAT: triem els millors proveïdors i exigim la informació més detallada sobre cada producte, per garantir els valors nutricionals i evitar riscos d’al·lèrgies.
  • MÀXIMA GARANTIA SANITÀRIA: vetllem per la seguretat alimentària en totes les fases del procés. La nostra experiència i segells certificadors ens avalen.
  • VALORS: proposem una oferta gastronòmica atractiva, convertint l’acte de dinar en una experiència social enriquidora.

 

Confia’ns els teus projectes d’elaboració d’àpats, propostes gastronòmiques i alimentàries específiques, disseny i modernització d’equipaments d’hosteleria… Som experts en nutrició i en equipament d’espais alimentaris.

Parlem? Truca’ns ara!

Truc en un clic: 636 294 568

NDAVANT segueix les pautes alimentàries que marquen el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com l’Estratègia NAOS”


Si et podem ajudar

Si us plau no dubtis en enviar-nos un missatge. Nosaltres responem dins de 24 hores!

Els nostres perfils a les xarxes socials:

"Vull contactar amb vosaltres perquè..."