Compromís social

A NDAVANT ens sumem a contribuir a un món socialment més net i just. Les nostres accions s’alineen amb els objectius del nostre Projecte Social.

Compromís Social

Des de NDAVANT entenem el nostre compromís amb la societat i l’entorn no com un deure de la companyia o una estràtegia dissenyada de responsabilitat social, sinó com alguna cosa inherent al nostre origen, organització i desenvolupament.

A partir d’aquí estructurem el nostre compromís en dos nivells d’actuació: el medi ambient i les persones.

Ambdòs espais d’actuació estàn íntimament vinculats a la naturalesa de Ndavant, basant-nos en el sentit comú i la sostenibilitat del negoci.

Medi ambient i persones

Participem activament amb Entitats del Tercer Sector, Serveis Municipals i Entitats de caire privat que possibiliten, en coordinació amb els nostres propòsits d’inserció, la gestió de la diversitat de la nostra plantilla.
Acords Voluntaris CO2 - Ndavant Serveis Educatius

MEDI AMBIENT: Actuem per reduir el consum energètic i les emissions de CO2, sensibilitzant a la societat sobre aspectes mediambientals i fent un consum responsable. Hem signat els Acords Voluntaris de l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat.

Ndavant Projecte Social

PERSONES: El nostre objectiu és promoure el manteniment de l’ocupació, així com fomentar la igualtat d’oportunitats per mitjà de la integració de persones amb dificultats d’accés a la feina. El projecte social és part essencial de l’ADN de Ndavant.

Acords

NDAVANT ha arribat a acords per col·laborar en el projecte social i de RSC d’aquestes entitats:
Etiqueta Responsable Ndavant

El segell Etiqueta Responsable, lliurat durant la 6a Setmana de la Responsabilitat Social de Catalunya, reconeix les empreses i organitzacions que introdueixen eficaçment a la seva gestió valors dels àmbits econòmic, social i ambiental.

FEM Fundació Esclerosi Múltiple

Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és una entitat que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. A més, ofereix serveis de formació i inserció laboral, amb un Centre Especial de Treball (FEM-CET).

Acord Fundació Joia

Fundació Joia és una entitat barcelonina sense ànim de lucre dedicada a la inserció social i laboral de persones amb trastorns de salut mental. L’acord signat amb Ndavant busca normalitzar la situació personal dels inscrits a la Borsa de Treball d’aquesta entitat.